Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sir Edmund Spencer​

Kutsumanimi Spencer, sukupuoleltaan ruuna

Rodultaan irlanninhunter, väriltään rautias

Säkäkorkeudeltaan 166cm, syntynyt 03.05.2015 Irlannissa (ikä 16v)

Painotus ​yleisratsu, koulutustaso HelA 110cm

Kasvattaja Karrigkerry Hunters / Limerick, omistaja Mercy VRL-14264

Hillitty herrasmies​

Spenceriä saattaisi moni ruunaa tuntematon henkilö kuvata varsin tavalliseksi ja tylsäksi metsästyshevoseksi, mutta oikeasti Spencer on varsin suuri persoona. Se on silti oikea herrasmies, eikä sen käytöksessä ole koskaan moitteen sanaa annettavana. Ruunan saattaisi kuvitella entisaikojen aatelismieheksi, joka käyskentelee silinterihattu päässä tiluksillaan.

Hoidettaessa Spencer on varsin kohtelias ja avaisi varmaan hoitajalleen ovet sekä hakisi omat varusteensa, jos vain osaisi. Ruuna ei varsinaisesti nauti kiljuvista tytöistä ja ympärillään pyörivistä tallityöntekijöistä, mutta se seisoo kärsivällisesti paikallaan pakollisten hoitotoimenpiteiden ajan. Oman ihmisensä kanssa Spencer seurustelee mielellään vaikka tunteja.

Ratsastaessa Spencer on arvatenkin mitä helpoin ja turvallisin. Matalaliikkeinen iso ruuna sopii kenen tahansa ratsuksi. Tilan luotettavin hevonen on kuitenkin yllättävän laadukas ja taitava ratsu, josta kokenut ratsastaja saa paljon irti. Ruunan silmissä oikein syttyy tietty palo, kun se pääsee esittelemään taitojaan maastoesteradoille! Se ei kuitenkaan kuumu tai innostu liikaa, vaan käyttäytyy aina hillitysti.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com