Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Storyteller's Roanoke

Kutsumanimi Ruby, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan connemaranponi, väriltään mustankimo

Säkäkorkeudeltaan 144cm, syntynyt 21.03.2016 Irlannissa (ikä 13v)

Painotus ​kouluratsastus, koulutustaso VaB 120cm

Kasvattaja Mercy VRL-14264, omistaja Mercy VRL-14264

Rekisteröity numerolla VH16-035-0057, tarjolla jalostukseen

Päiväkirja & kaappi - hoitajana toimii Hadrea

​"Saturday is a day for torturing people"

Mikä on valkea, hiukan pullea ja petollisen suloinen. Ei, en puhu sinusta... Ruby, tallin viekas pikku omakasvatti. Neitonen on kasvanut pihassamme, joka selittääkin hänen käytöstään. Tamma on hieman vieraskorea, joka tuudittaa käsittelijän valheelliseen turvallisuudentunteeseen. Jossain kohtaa Ruby kuitenkin tylsistyy hyvään käytökseen ja esimerkiksi näykkäisee salamannopeasti, pukittaa tai karkaa. Tuttujen kanssa osaa olla todella pirullinen, eikä tammaan ole luottamista.

​Hyvinä päivinä ratsastaessa aavistuksen tahmatassu ja hieman kujalla. Saattaa säpsyä jotakin silloin tällöin. Useimmiten hyvinä päivinä kuitenkin toimii ihan kiitettävästi ja osaa vaikka mitä koulupuolella. Esteitä hyppii välillä mielellään, mutta aina ei ole se fiilis. Jos ei huvita, Ruby kieltelee eikä ylitä edes maapuomia. Maastossa ihan kivaa seuraa. Pahoina päivinä taas aivan täysi paholainen, reagoi jokaiseen pienimpäänkin asiaan ja saa tuon tuostakin asioista raivokohtauksia. Kunnolla kouluratsastukseen keskittyminen on silloin mahdottomuus, poni juoksee alta, säikkyy, jäkittää paikalleen ja joskus on myös keulinut. Maastossa kuitenkin ihan kiva yleensä, mutta voi vähän säikkyä tai yrittää lähteä viemään laukkapätkillä.

​Hoidettaessa myös huomaa, milloin on hyvä päivä ja milloin huono. Osaa olla todella suloinen ja ihana, mutta saattaa yhtäkkiä ruveta luimimaan ja muuttua taas kiukkupepuksi. Varustaessa aika kiukkuinen, mutta jos on vain tiukka, hommat hoituu. Riippuu ihan ihmisestä, miten poni suhtautuu harjaushetkiin. Taluttaessa kannattaa olla hereillä, ettei poni pääse karkaamaan.

Veri on vettä sakeampaa

 

i. Storyteller's Shasta

conn mkm​

ii. Misty Mountains

conn mkm

ie. Kilkenny Banshee

conn mkm

e. Butterfly

conn mkm

ei. evm

ee. evm

 

​Ell-käynnit

27.02.2017 Madotus ​(Cherry, Cherlia)

Kimon ponitamman Rubyn käytöstä omistaja hieman varoitteli jo etukäteen, mutta koska edessä oli vain nopea madottaminen ei mitään ongelmia ehtinyt kehittyä ja tällä kerralla selvisimme varsin nopeasti ja helposti tamman hoidosta.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com